20 anys d'experiència en el sector immobiliari

20 anys d'experiència en el sector immobiliari

Gestió immobiliària, administració de comunitats de veïns, serveis de compra, venda, lloguer, assessorament jurídic, assessorament empresarial i particular, assegurances de tot tipus, reformes i rehabilitacions.

Servei a venedors

Servei a venedors

Per als nostres clients que volen vendre el seu habitatge els oferim tot un ventall de serveis que es poden adaptar a les seves necessitats: valoració gratuïta de mercat, gestió integral de la venda del seu immoble, tramitació de cèdula d'habilitabilitat i certificat d'eficiència energètica, estratègies de publicitat digital foxalitzades al client potencial estalviant temps i recursos per a fer visites més efectives, sessió fotogràfica professional, vídeos amb drons.

Servei a compradors

Servei a compradors

Per als nostres clients que volen comprar un immoble oferim un servei totalment nou i revolucionari. Oferim una experiència en la compra de la seva llar única i completament satisfactòria.

Mitjançant un estudi detallat de les seves necessitats i preferències a l'hora de trobar el seu habitatge, ens fiquen dins el seu cap i comencem a fer la cerca, estalviant temps i desplaçaments a finques que no siguin potencials. Una vegada escollit l'habitatge ens encarreguem de gestionar tota la documentació perquè el client només s'hi ha de preocupar d'anar al notari a signar i rebre les claus de la seva llar.

Venda d'immobles

Venda d'immobles

Administració de finques

Administració de finques

Assessorament jurídic

Assessorament jurídic

Altres serveis

Veure més